torstai 5. syyskuuta 2013

hetken maailma on tässä.

Moi vaan ,koulu vie aikaa sen takia en ole nyt tässä kirjotellutkaan. Koulussa menee ihan kivasti ollaan alettu jo leikkaamaan hiuksia ja tällästä. Myös rullausta jota vihaan X_____X
No ehkäpä mä jonain päivänä opin sen jalo taidon tänään leikkattiin toista kertaa ehjärakenne eli kaikki hiukset ovat tasamittaisia joka on tos vasemmalla puolella.
 











Viikonloppuna pidit synttärit ja sain muksavia lahjoja mutta paras kaikista oli kun sain Simolta lipun Avenged Sevenfoldin keikkalle ja sen uusimman levyn, siis menin ihan sanattomaks kun simo näytti niitä lippuja en oo ikinä ollu missään keikalla ja sitten yht äkkii mulle annetaan lippu lempibändin keikalle :oo
Koulusta ostin Simsensido colormaskin ihan hyvä on eikä tartte antaa ees kauan vaikuttaa
Riksulta sain hiustenmuotoilu tuotteita, Saaralta ja Bakalta herbina tuotteita deurorantti on ihan sairaan hyvän tuoksusta suosittelen! Kaislalta ja Jadelta sain pinkinlaukun aivan ihana ja sitten Hannalta kahvikupin ja suklaata enempää en jaksa luetella.

Tän laukun löysin kirpparilta 2e

 Ainii ja sithänmä vaalensin hiukset pitäs vielä toisen kerran ku on enemmän rahaa,no tuliha kelalta opintotukee mutta ei see paljoo auta ku kerava vantaa välin matkakortti maksaa 50e kuussa ei paljoo juhlita.
Jee saan uuden puhelimen :3 Ehdotelkaa jtn postauksia!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti